No Big Deal

site description text goes here


Dec
31
to Feb 1

Top of the Pops

Vi slutter vores band år af  på Havnekroen og vi regner med at taget løfter sig endnu en aften i musikkens tegn. Vi har pakket sætlisterne med den ene fede sang efter den anden og planlægger medbrølen fra publikum, dansen på bordene og en fest stemning af den anden verden.  Vi fyrer op for anlægget kl 22:00. 

View Event →
Dec
9
to Dec 11

NBD løfter taget af Østerport

Fredag den 9 December spiller vi intet mindre end taget af Østerport! Der skal danses, synges og hygges til den store guldmedalje - så sørg for at komme tideligt for at få en plads og glem ikke at tage vennerne med. Vi lover en aften med fuld drøn på!

View Event →
Dec
18
to Dec 19

Skal skal der rockes!!!

Så er bunden lagt fra dagen før med koncert fra bette os på Havnekroen, men da vi vil være sikker på at I nu også fik hørt alle sange og resten af Skagens omegn og ja Vensyssel osse ska have chancen, tager vi sku en aften mere på Havnekroen. 

View Event →
Dec
16
to Dec 17

NBD løfter taget på et af Skagens bedste værtshuse Havnekroen

Så tager vi til et af vores favorit værtshuse i Skagen hvor vi håber publikum endnu engang vil hjælpe os med at skråle igennem på de bedste gamle og nye rock og pop sange. Vi håber på at vi kan gentage successen fra vores allerførste job der og løfte taget på Havnekroen, så der skal ikke holdes igen!

Theis og crew har bestilt ekstra tønder øl som kun kan indtages med et ordentlig brøl til fede rocksange såsom: Sweet Dreams, Joanna, Run to you og mange mange flere...

 

 

View Event →
Aug
20
to Aug 21

Nyd sensommeren med NBD på Cafe Slugten i Lønstrup

Vi har den glæde endnu engang at spille på Nordjyllands mest hyggelige cafe. Så kom og skrål med på denne sensommer aften og dans som gal til natten ender. Marlene lover som altid godt til ganen mens vi lover godt musik og sprøde versioner af nye som gamle kendte sange. Tag venner, familien og naboen med til en aften i særklasse. 

View Event →
Dec
26
3:00 PM15:00

Vi rocker på Kompasset 2.juledag

Kom og vær med til en fed koncert med No Big Deal på Kompasset 2. juledag. Vi tager vores forlænget band med så der er al go grund til at kigge forbi. Vi kan ikke love hvid jul, MEN vi kan love at vi gør vores til at skabe en super eftermiddag med masser af hvidt skum og sprøde versioner af kendte sange. Tør I gå glip?

View Event →
Dec
19
to Dec 20

Så skal hytten spilles i stemning på Cafe Slugten

Så skal der spilles....og det gør vi på Cafe Slugten, en af Nordjyllands hyggeligste cafeer lørdag den 19 dec og gu' som vi glæder os. Vi tager vores forlænget band med så vi kan sørge for et brag af en stemning. Der kan bestilles bord til denne fede aften til spisning med start kl 18 ved at kontakte Cafe slugten på 98 96 06 33

 

View Event →
Jul
31
3:00 PM15:00

Pakhuset Skagen

Så drager vi til Pakhuset i det skønne nord i Skagen og indtager udendørsscenen. Vi har taget et par musik venner med, så kom og syng med. Vi har massere af gode gamle kendinge i bagagen såvel som nye sange.

Vi ses i skagen

View Event →
Jul
25
3:00 PM15:00

Kompasset

Vi returnerer til Kompasset for at gentage successen. I denne anledning har vi taget et par venner med paa trommer og bassist for at sætte ekstra gang i hytten på en skøn sommerdag i Skagen.

Adgang er gratis og øllerne er kolde, så alt god grund til at tage på Kompasset

 

 

View Event →
Dec
27
to Dec 28

Kompasset Skagen

Så indtager No Big Deal Kompasset i Skagen. Der bliver spillet op til lir med vores versioner af kendte rock, pop, og folk sange  både eftermiddag og aften paa en af årets hyggeligste dage. Så tag venner, veninder og familie med og vi garanterer en fed koncert krydret med julemusik. Der blir rig mulighed for at gi' en lille en.

View Event →