No Big Deal

site description text goes here

 

No Big Deal er et nordjysk mini rock/pop/folk band bestående af Maiken Sparshott (vokal, kor og percussion) og Christine Pilegaard (aka Pil) (vokal, kor, guitar og percussion).

Vi spillede første gang sammen, da vi i tidernes morgen gik på efterskole og har siden spillet hver for sig i mange forskellige sammenhænge. Efter en 20 år i diverse andre bands, både i indland og udland, fandt vi sammen igen ved en jam session for et par år siden og har efterhånden fået oparbejdet et bredt repertoire, som vi løbende udvider med øje for, hvad publikum vil have.

Vores musik er bygget op om konceptet No Big Deal – på godt nordjysk oversat til "ingen jøl" - så enkelt, men så fedt som muligt - intet stort hår, ingen glitrende kostumer - men den rene musik med fede twists. 

Når der skal lidt ekstra "kog i gryden" tager vi  Kristian Grundtvig  med på de farvede bas strenge Vi spiller på både store og små steder med de sange, som vi og publikum kan lide, og som man bare ikke kan lade være med at skråle eller rocke med på. 

Vores musik er pop/rock krydret med lidt folk - nyt som gammelt heriblandt: Roxette, Jon Bon Jovi, Sanne Salomonsen, Eurythmics, Bon Jovi, U2, Bryan Adams, Gasolin/Kim Larsen, Adele, Coldplay og mange mange flere.